Ontzorgt de automotive branche!

Bekijk onze vacatures

Business Intelligence Specialist

Heerhugowaard / Full time

Ben jij de BI Specialist die helpt meebouwen aan de overgang naar ons centrale datawarehouse? Ga jij de uitdaging aan om in een complexe omgeving zaken eenvoudig te laten lijken en kijk jij altijd hoe zaken beter kunnen? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Data Scientist

Amsterdam, Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Krijg jij als Data Scientist energie om onze automotive klanten fantastische inzichten te bieden aan de hand van data science? Om het maximale uit onze databron te halen? Dan kan dit je nieuwe baan zijn!

Bekijk vacature

Back End .Net Ontwikkelaar

Heerhugowaard / Full time

Hebben API’s, Visual Studio, .Net en C# geen geheimen voor je? Heb je ervaring met geautomatiseerd testen? We geven je graag de mogelijkheid hier binnen VWE verder vorm aan te geven!

Bekijk vacature

Medewerker Klant Contact Center

Heerhugowaard / Full time

Ben jij degene die jouw netwerk informeert over de laatste ontwikkelingen op internet? Heb je je ouders al ontelbaar vaak uitgelegd hoe Facebook, WhatsApp, email en überhaupt een computer werkt? Herken jij de oorzaak van problemen al halverwege het gesprek? Dan ben jij de proactieve, sociale Medewerker KCC die wij zoeken!

Bekijk vacature

B2B Inside Sales Representative (Russian speaking)

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Vind je het leuk om klanten te enthousiasmeren en ben je commercieel ingesteld? Spreek je Roemeens en/of Hongaars? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Bekijk vacature

Medewerker Sales Support

Amsterdam / Full time

Zit continue verbeteren in jouw bloed? Hou je van de uitdaging om vaak te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en staat de klant voor jou centraal? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Bekijk vacature
  • Al meer dan 40 jaar dé autoriteit in voertuiginformatie
  • Meer dan 10.000 klanten
  • No nonsense werksfeer
  • Familiebedrijf in business-en consumermarkt
  • Volledig agile
  • En als bonus geen files!
Haarlem 25 min Heerhugowaard
Amsterdam 25 min Heerhugowaard
Almere 45 min Heerhugowaard
Utrecht 60 min Heerhugowaard
Bekijk hier alle vacatures van VWE

Recruiters & Headhunters STOP, VWE is 100% zelfvoorzienend

Bespaar je de moeite om contact met ons op te nemen! Je wordt steevast afgewimpeld door één van onze collega's. HR wil al haar tijd richten op onze mensen.

Ontvang een Job Alert als jouw ideale baan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale baan? Krijg automatisch een Job Alert als er passende vacatures voor jou online zijn gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert

Ambitieuze professionals voor de beste resultaten!

Van Data Science tot Customer Service; bij VWE zetten we een stap extra om onze klanten blij te maken. Dat kan alleen als de motor van het bedrijf in topconditie is. Bij VWE draait het om plezier in je werk, vitaliteit en saamhorigheid want met elkaar maken we het verschil.

Breng jij de extra power voor onze motor? Klik dan hier!

De motor van VWE

De weg
van VWE

Van autobedrijf naar automotive data provider!

Al meer dan 40 jaar is VWE dé autoriteit in de voertuigbranche. In deze vier decennia is VWE van een autobedrijf doorgegroeid tot de grootste RDW-provider en toonaangevende automotive data leverancier in Nederland.

Meer over ons weten? Klik hier!