Zum Inhalt springen

Accountmanager Buitendienst

Hybride
 • Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
€ 3.600 - € 4.100 per maandSales

Functieomschrijving

Heerhugowaard | 38 uur | € 3.600 tot € 4.100 

Krijg jij energie van het leren kennen van nieuwe mensen, het bouwen aan relaties en samenwerken met collega’s? Vind jij het leuk om met jouw affiniteit van de autosector en IT-oplossingen prospects enthousiast te maken om deals te sluiten? Lees dan even verder! Als Accountmanager ben jij straks vaker te vinden bij de klant dan bij ons op kantoor in Heerhugowaard. Je stapt namelijk, naast het bezoeken van bestaande klanten, ook binnen bij bedrijven om jezelf en de dienstverlening van VWE Automotive te introduceren! Klinkt dit als jouw ideale vervolgstap? Wacht dan niet langer en solliciteer op de vacature van Accountmanager bij VWE Automotive!

Zo maak jij impact

Als accountmanager bij VWE Automotive help jij autobedrijven aan het platform MijnVWE. Via dit platform krijgen deze ondernemers toegang tot RDW-diensten en de VWE Advertentiemanager waardoor zij gemakkelijker hun werk kunnen doen.
Hoe jouw gemiddelde werkdag als accountmanager eruit ziet? Jij start jouw dag met het bezoeken van afspraken die zijn ingepland. Onderweg rijd je langs een universeel autobedrijf die je nog niet kent, dus schroomt niet en stapt op eigen initiatief naar binnen om hier verandering in te brengen. Vervolgens bezoek je bestaande klanten om te kijken of zij naar alle tevredenheid gebruik maken van MijnVWE en om te ontdekken of zij ook behoefte hebben aan andere mogelijkheden binnen MijnVWE. Hiernaast bieden wij namelijk ook modules aan voor onderhoud, export en advertising!

Dit krijg je van ons (op basis van 38 uur)

 • Een leaseauto
 • Een brutosalaris van € 3.600 tot € 4.100 per maand
 • Bonus van maximaal 12% van je inkomen per jaar
 • Jaarlijkse winstdelingsregeling van maximaal een maandsalaris
 • Het vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig in jouw rayon te opereren
 • Goede samenwerking met jouw binnendienst collega’s die helpen resultaat behalen
 • 26 vakantiedagen én de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Laptop en telefoon van de zaak

Jouw thuisbasis

De sfeer in onze organisatie? Die is goed! Jij kunt terecht bij je collega’s met vragen, om te sparren en voor een goed gesprek. Of voor een creatieve sessie of gezamenlijke lunch op ons ruime dakterras. En gezellige teamuitjes? Die hebben we absoluut. Met als hoogtepunt onze jaarlijkse barbecue. Reken erop dat jij je snel op je plek voelt. Niet alleen door je betrokken collega’s, maar ook dankzij het inwerkprogramma dat voor je klaarstaat. Hoe fijn is dat?

Je draagt bij aan onze doelen

Werken bij VWE Automotive betekent dat jij hoort bij dé marktleider in de Benelux op het gebied van Data en IT. Samen met ons help jij onze klanten via drie gespecialiseerde digitale platformen: B2B retail, B2B Enterprise en B2C. Met onze leidende merken zoals VWE, Finnik en Automotive Trade Center bieden we ondernemers in de automotive toegang tot voorspellende marktdata, rapportages en de internationale afzetmarkt. Ons geavanceerde dataplatform, gevoed door API en EDI, groeit voortdurend en stelt ondernemers in staat om optimaal gebruik te maken van state-of-the-art technologie. Draag jij hier binnenkort aan bij?

Vereisten

 • Twee jaar werkervaring of meer als accountmanager, medewerker buitendienst, vertegenwoordig of vergelijkbaar
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Fulltime beschikbaarheid
 • Rijbewijs B, zodat jij met jouw leaseauto klanten en prospects kunt bezoeken
 • In staat om snel IT-oplossingen eigen te maken om vervolgens te verkopen
 • In staat om zelfstandig aan de slag te gaan, maar ook goed kunt samenwerken met de binnendienst

of

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct op de openstaande functie! Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel of stuur gewoon een (Whats)App-je naar onze Recruiter Jorrit.

Next steps solliciteren? 

Laat Jorrit weten dat je interesse hebt

Bel, app of mail even.

Ontmoeten

Er volgt een eerste kennismaking met de leidinggevende. Dit gesprek kan naar wens worden georganiseerd. Op kantoor of via Microsoft Teams. 

Casus en ontmoet een directe collega

Verloopt de kennismaking goed? Dan volgt er een 2e gesprek met een directe collega uit het team. Voor IT-functies combineren we dit gesprek met het bespreken van een casus uit de praktijk.

Aanbod en van start:

Zijn zowel jij als wij enthousiast over beide gesprekken? Dan volgt een mooi aanbod en een hartelijk welkom bij VWE Automotive als collega. Te beginnen met een mooi onboardingprogramma. 

Hoe werkt de onboarding

Alvast een inkijkje in je eerste werkdagen bij VWE?

onboarding