Skip to content

Historie

VWE Automotive helpt al meer dan 30 jaar organisaties in de autobranche met het optimaliseren van hun bedrijfsactiviteiten.   Het succes van VWE Automotive is te danken aan de consistente focus op onze kernwaarden. Door vertrouwen, vooruitstrevendheid en eigenaarschap centraal te stellen, heeft VWE Automotive zich kunnen onderscheiden van de concurrentie en zichzelf gevestigd als de grootste RDW-provider van Nederland.  

Missie / Purpose

Bij VWE Automotive zetten we ons in om de automotive branche te ontzorgen met slimme online tools, export- en remarketingdiensten, en de levering van marktcijfers en voertuiginformatie.    Wij geloven dat door het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bieden van ondersteuning, bedrijven in de automotive branche zich kunnen bezighouden met zaken die er echt toe doen: ondernemen.   Door deze diensten aan te bieden aan onze klanten, dragen we ons steentje bij aan een transparante automotive branche en streven we naar een betere en mooie wereld.   

missie-purpose

150+ gezellige collega's

Met méér dan 150 toegewijde collega's werken we dagelijks samen om bedrijven in de autobranche volledig te ontzorgen. Bij VWE Automotive staan ondernemerschap en innovatie centraal voor langdurig succes, en niet alleen voor onze klanten. We investeren ook in onze collega's door vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, zodat we ons vak continu kunnen verbeteren. 

collegas

Club VWE

Naast het bieden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid aan onze collega's, organiseert Club VWE regelmatig workshops en leuke evenementen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Haka-workshops georganiseerd om ons team te versterken en te motiveren, en genieten we tijdens de jaarlijkse barbecues van een hapje en een drankje. Ook vieren we onze successen tijdens onze jaarlijkse feesten en onze collega's te bedanken voor hun inzet. Bij VWE Automotive geloven we in een goede balans tussen werk en ontspanning, en investeren we graag in het welzijn van onze collega's.    

bbq

Tonnies

Bij CLUB VWE geloven we in het creëren van momenten die blijven hangen. Het is  onze passie om plezier te hebben en van elkaar te leren, zodat we het beste uit onszelf en elkaar kunnen halen. CLUB VWE is er trots op om een bruisende gemeenschap te zijn waar persoonlijke groei, verbinding én plezier centraal staan. Elk jaar eren we onze collega's tijdens onze jaarlijkse feesten met persoonlijke awards, omdat we geloven dat erkenning en waardering de sleutel zijn tot succes!  

tonnie

Kantoor

Bij VWE Automotive is het kantoor meer dan alleen een werkplek. Naast bijvoorbeeld de inspiratiekamer, zijn er ook ruimtes om te ontspannen, zoals een loungeruimte en een racegame met racestoel.

kantoor-vwe

Sociaal impact

Door bedrijven in de autobranche de technologie te bieden om succesvol te zijn in hun werk, draagt VWE Automotive ook bij aan een efficiëntere en duurzamere mobiliteit. 

Onze diensten hebben een positief effect op de veiligheid van voertuigen op de weg. Door onze expertise helpen wij bedrijven efficiënter te werken om veilige en betrouwbare voertuigen te leveren aan hun klanten. Dit draagt bij aan een veiligere mobiliteit en vermindert het aantal ongevallen op de weg.

sociaal-impact

Door onze inzet zijn bedrijven in staat om niet alleen hun eigen succes te behalen, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij VWE Automotive zijn wij trots op de sociale impact die wij creëren en daarom blijven wij ons inzetten om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun doelen op een duurzame en verantwoorde manier  

sociaal-impact

Wereldbeeld

Aangezien duurzaam ondernemen momenteel een populair thema is onder klanten, relaties en organisaties, heeft VWE besloten bij te dragen aan deze beweging door een donatie te schenken aan WoodYouCare. 

WoodYouCare

WoodYouCare plant bomen voor een betere wereld. De bomen gaan CO2-uitstoot tegen, ze zorgen voor biodiversiteit en voedsel én het planten van de bomen zorgt voor werkgelegenheid in ontwikkelingslanden. Met onze bijdrage stellen wij WoodYouCare in staat om een bos met 1.000 bomen te planten in Uganda. Een positieve bijdrage voor onze wereld. En daar zijn wij trots op. 

Groeien bij VWE  

Bij VWE Automotive gaat het om jouw ontwikkeling en groei! Deze essentiële waarden staan centraal in onze bedrijfscultuur, en we werken er hard aan om samen met jou het hoogste te bereiken. Met de beste tools en technologieën die fijn zijn om mee te werken, ondersteuning en coaching, helpen we jou om onze gezamenlijke doelen te bereiken.