Overslaan naar content

Medewerker klantenservice

Op locatie
 • Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
€ 2.300 - € 2.750 per maandKlant Contact Center

Functieomschrijving

Heerhugowaard | 38 uur | € 2.300 tot € 2.750

Goedemiddag, spreek ik met de nieuwe medewerker klantenservice van VWE in Heerhugowaard? Lees dan even verder! Op het kantoor in Heerhugowaard kun jij aan de slag als inbound klantenservicemedewerker. Jouw eerste drie maanden staan in het teken van je inwerktraject zodat jij precies weet hoe jij klanten het beste te woord kunt staan, kunt helpen en hoe je onze systemen gebruikt. Wat jij daarvoor terugkrijgt? Het vertrouwen om na deze drie maanden regelmatig vanuit huis te werken, een behulpzaam team dat regelmatig buiten werktijd wat onderneemt én verschillende doorgroeimogelijkheden. Benieuwd naar de rest? Lees de vacature en solliciteer!

Zo maak jij impact

Als medewerker klantenservice bij VWE Automotive voorzie jij klanten van een excellente service via telefoon en per mail. Je beantwoordt vragen, geeft advies en lost problemen op. Daarnaast verwerk je klantgegevens en zorg je voor een correcte administratieve afhandeling.  


Jij houdt je bezig met het beantwoorden van inkomende vragen van klanten, dit zijn autobedrijven die gebruikmaken van ons platform MijnVWE. Via dit platform kunnen klanten hun voorraad adverteren, hebben ze toegang tot een online veilingplatform en toegang tot een buitenlandse afzetmarkt. De vragen die jij voornamelijk zult beantwoorden gaan dus over het inloggen, adverteren, veilingen, transacties en import & export.

Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen! De seniors en collega’s van de afdeling begeleiden jou en staan na jouw inwerkperiode altijd voor je klaar om je te helpen!

Dit krijg je van ons (op basis van 38 uur)

 • Een brutosalaris van € 2.300 tot € 2.750 per maand
 • 26 vakantiedagen én de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Een collectieve pensioenregeling bij BeFrank waarvan 50% van de premie door VWE wordt betaald
 • Een gedegen inwerktraject de eerste 3 maanden
 • Twee vaste kantoordagen en vrij om de overige dagen vanuit huis te werken (na het inwerktraject)
 • Een reiskostenvergoeding en een werkplek die zowel met het OV als auto goed te bereiken is
 • Laptop van de zaak
 • Aantrekkelijke winstdelingsregeling die een keer per jaar wordt uitgekeerd

Jouw thuisbasis

De sfeer? Die is goed. Jij kunt terecht bij je collega’s met vragen, om te sparren en voor een goed gesprek. Of voor een creatieve sessie of gezamenlijke lunch op ons ruime dakterras. En gezellige teamuitjes? Die hebben we absoluut. Denk aan een Haka-workshop, nieuwjaarsfeesten of onze jaarlijkse barbecue. Reken erop dat jij je snel op je plek voelt. Niet alleen door je betrokken collega’s, maar ook dankzij het inwerkprogramma dat voor je klaarstaat. Hoe fijn is dat?

Jij draagt bij aan onze doelen

Werken bij VWE Automotive betekent dat jij hoort bij dé marktleider in de Benelux op het gebied van Data en IT. Samen met ons help jij onze klanten via drie gespecialiseerde digitale platformen: B2B retail, B2B Enterprise en B2C. Met onze leidende merken zoals VWE, Finnik en Automotive Trade Center bieden we ondernemers in de automotive toegang tot voorspellende marktdata, rapportages en de internationale afzetmarkt. Ons geavanceerde dataplatform, gevoed door API en EDI, groeit voortdurend en stelt ondernemers in staat om optimaal gebruik te maken van state-of-the-art technologie. Draag jij hier binnenkort aan bij?

Vereisten

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal vanwege het contact met klanten
 • Kennis van en ervaring met Windows en Microsoft Office programma's (Excel, Powerpoint, Outlook)
 • Bij voorkeur werkervaring met klantcontact, in bijvoorbeeld de horeca of als customer service medewerker
 • Beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week en flexibel in werktijden. Er is ook een dienst van 10u tot 18u
 • Extravert, behulpzaam en goede communicatieve vaardigheden vanwege het klantcontact

of

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct op de openstaande functie! Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel of stuur gewoon een (Whats)App-je naar onze Recruiter Jorrit.

Next steps solliciteren? 

Laat Jorrit weten dat je interesse hebt

Bel, app of mail even.

Ontmoeten

Er volgt een eerste kennismaking met de leidinggevende. Dit gesprek kan naar wens worden georganiseerd. Op kantoor of via Microsoft Teams. 

Casus en ontmoet een directe collega

Verloopt de kennismaking goed? Dan volgt er een 2e gesprek met een directe collega uit het team. Voor IT-functies combineren we dit gesprek met het bespreken van een casus uit de praktijk.

Aanbod en van start:

Zijn zowel jij als wij enthousiast over beide gesprekken? Dan volgt een mooi aanbod en een hartelijk welkom bij VWE Automotive als collega. Te beginnen met een mooi onboardingprogramma. 

Hoe werkt de onboarding

Alvast een inkijkje in je eerste werkdagen bij VWE?

onboarding