Skip to content

Voertuig Inspecteur

RemoteKaatsheuvel, Noord-Brabant, Nederland€ 2.000 - € 2.400 per maandAVN

Functieomschrijving

Jouw nieuwe baan en werkgever

Autoinspectie.nl is onderdeel van VWE en houdt zich bezig met inspectierapporten bij overname van voertuigen. Als Voertuig Inspecteur rijd je in allerlei auto’s. Meestal gaat het om personenwagens en kom je in mindere mate bedrijfswagens tegen. Natuurlijk komen ook af en toe opleggers, bakwagens, kippers en combi’s voor. Afwisseling heb je veel. Onze gedreven inspecteurs organiseren hun werk voor een goed deel zelf om tijdig en zo slim mogelijk de inspecties uit te voeren. Ze kennen de weg in Nederland, staan berijders vakbekwaam te woord en weten wat een schade kost. Daar wil je bij horen. Als collega bij VWE krijg je uiteraard de beschikking over een auto en telefoon van de zaak en training om een echte professional te worden.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het controleren en inspecteren van alle binnenkomende voertuigen op locaties over geheel Nederland. Op jaarbasis gaat het hierbij om duizenden auto’s die aan het einde van het leasecontract zijn. Als Voertuig Inspecteur noteer je de schades en de manco’s van een voertuig, je bepaalt of iets wel of niet verwijtbaar is aan de berijder en maak je veel foto’s van de auto en de schades. Met de Inspectie app registreer je ook alle voertuigspecificaties zorgvuldig en zo worden deze efficiënt in de Inspectie platformen die onze klanten gebruiken geregistreerd. Hierbij is het van belang dat je leert wat de belangrijke kenmerken van een auto zijn en hoe we die informatie zo compleet mogelijk aan kunnen vullen.

Vereisten

  • Een afgeronde MBO opleiding;
  • Affiniteit met automotive;
  • Rijbewijs B;
  • Flexibele en een servicegerichte instelling.

Heb je zojuist je diploma behaald en ben je op zoek naar je eerste baan? Of heb je al een paar jaar werkervaring? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren!


Groeipad

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct op de openstaande functie! Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel of stuur gewoon een (Whats)App-je naar onze Recruiter Quintus.

Next steps solliciteren? 

Laat Quintus weten dat je interesse hebt

Bel, app of mail even.

Ontmoeten

Er vogt een eerste kennismaking met de leidinggevende. Dit gesprek kan naar wens worden georganiseerd. Op kantoor of via Microsoft Teams. 

Casus en ontmoet een directe collega

Verloopt de kennismaking goed? Dan volgt er een 2e gesprek met een directe collega uit het team. Voor IT-functies combineren we dit gesprek met het bespreken van een casus uit de praktijk.

Aanbod en van start:

Zijn zowel jij als wij enthousiast over beide gesprekken? Dan volgt een mooi aanbod en een hartelijk welkom bij VWE Automotive als collega. Te beginnen met een mooi onboardingprogramma. 

Hoe werkt de onboarding

Alvast een inkijkje in je eerste werkdagen bij VWE?

onboarding