Al meer dan 40 jaar dé autoriteit in voertuiginformatie

VWE heeft de unieke expertise om de markt te verbinden, te verrijken en te voorspellen door slim gebruik van data en onze eigen data science modellen.

VWE is met Finnik ook actief op de consumentenmarkt

VWE blijft continu innoveren en is in 2014 dan ook met Finnik in een nieuwe markt toegetreden: de consumentenmarkt. Finnik gelooft dat niemand onzeker hoeft te zijn over een beslissing rondom zijn/haar (toekomstige) auto. Daarom biedt Finnik informatie, inzicht, services en diensten die helpen om de beste keuze te maken met de Finnik kenteken app!

De wereld van de automotive branche

Wist je dat de oprichter van VWE, Ton Vestering in 2016 is verkozen tot één van de invloedrijkste mensen in de automotive branche van de afgelopen 10 jaar?

Wist je dat Automarkt Nederland onderdeel uitmaakt van VWE?

Automarkt Nederland is een wekelijkse occasionmarkt in Beverwijk. Dé plek waar iedere week 1000 kopers uit meer dan 30 landen occasions kopen. Automarkt Nederland is één van de grootste automarkten in Europa. Met 15% marktaandeel van de exportmarkt is dit het grootste exportkanaal voor Nederlandse occasions.

Innoverend

VWE ontwikkelt zich aan de hand van input van haar klanten. Hiervoor hebben we een klantpanel dat nieuwe ontwikkelingen aandraagt en ook als eerste test. Volledig agile werkt VWE aan verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen van haar producten en diensten.

Inspirerend

VWE biedt autobedrijven inzicht maar ook alle aanverwante bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan leasebedrijven, importeurs, banken en verzekeraars.

Betrokken

VWE ondersteunt haar klanten met trainingen en clinics om onze systemen optimaal te gebruiken en het maximale rendement uit zijn of haar bedrijf te halen.

Club VWE

Om de onderlinge banden te versterken, de cultuurverandering te laten leven en (persoonlijke) ontwikkeling te stimuleren, is CLUB VWE opgericht. Plezier hebben met elkaar, leren van anderen en daardoor het beste uit jezelf én elkaar naar boven te halen is voor ons belangrijk. Club VWE organiseert onder andere workshops, nodigt gastsprekers uit en organiseert diverse evenementen.

Traditie binnen VWE zijn de Tonnies

Ieder jaar worden verschillende collega’s geëerd met awards die geïnspireerd zijn op de Oscars. Een eervolle extra beloning na een jaar hard werken!

Het begint bij ons zelf

Werken bij VWE betekent samen met 140 collega’s bedrijven in de autobranche ontzorgen. Daarnaast betekent het dat werken bij VWE elke dag anders is. We denken altijd vooruit om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ondernemerschap en innovatie staan bij ons voorop. We passen het toe voor onze klanten, maar het begint bij ons zelf. Daarom investeren we veel in onze collega’s. Om steeds weer beter te worden in ons vak krijgen we vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Gepassioneerde professionals maken het verschil

VWE gelooft daarin. Het is één van onze vier belangrijkste corporate KPI's. Gepassioneerde professionals maken klanten blij en maken onze klanten, net als onszelf, duurzaam verbonden met VWE.

Akiner

Business to Business
Lees meer
"Geen dag bij VWE is hetzelfde. In contact zijn met onze klanten. Bezig zijn met onze propositie MijnVWE is iedere dag een fantastische uitdaging! "

Karin

ICT
Lees meer
"Bouwen aan voorspellende modellen met zoveel interessante VWE-data is geweldig. Niet vrijblijvend, maar om onze klanten blij te maken! "

Ewoud

Data Science
Lees meer
"Als Data Scientist bij VWE is het altijd leuk om een duik te nemen in de grote hoeveelheid automotive data; experimenteren met het machinaal leren van algoritme, pakketten en hulpmiddelen; en het creëren van zakelijke impact. "

Daan

Business to Consumer
Lees meer
"Mijn kick bij VWE is dagelijks klantwaardering te verdienen voor onze Finnik app -en web!"

Ouafae

Klant Contact Center
Lees meer
"Klantcontact is mij op het lijf geschreven. Ik geniet ervan om te luisteren, door te vragen en zo tot een passende oplossing of productaanbod te komen voor een uiteindelijke tevreden klant. Daarbij vind ik een goede registratie en afhandeling van uiterst belang. "

Jasper

Internationaal
Lees meer
"De samenwerking met DAT in Duitsland geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis en kunde niet alleen in Nederland toe te passen, maar ook te gebruiken in internationale omgevingen"