Customer Services

Het comfort van VWE ervaar je bij Customer Services

Het serviceteam is als luxe interieur voor onze klant. Bij gebruik van onze diensten staan de service medewerkers de klanten maximaal bij in woord en daad. Telefonisch, bij de balie op onze verschillende vestigingen of op de Automarkt.

Bekijk hier alle beschikbare vacatures

Wil je mee doen?

Het serviceteam bestaat onder meer uit servicedeskmedewerkers, administratieve- en baliemedewerkers.
Kijk of jouw positie vacant is. Nog niet? Activeer dan jouw persoonlijke VWE-job alert en we houden je real time op de hoogte.

Ik wil een VWE-job alert!

Profesioneel team

Bekijk onze recente vacatures

Propositiecoördinator Kwaliteit & Processen

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Ben jij de kwaliteitsprofessional met oog voor soepele dienstverlening? Weet jij knelpunten in onze processen te lokaliseren en in samenwerking met collega’s deze knelpunten op te lossen? Dan is dit jouw baan!

Bekijk vacature

Propositiecoördinator Markt

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Ben jij een ambitieuze productspecialist met oog voor de vraag van de klant? Help jij onze klanttevredenheid hoog te houden, weet jij altijd wat er in de markt gebeurt en weet jij dit om te zetten in relevante producten en diensten? Dan is dit misschien jouw baan!

Bekijk vacature

Customer Service Medewerker Websites

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Ben jij zowel technisch als communicatief sterk? Zet deze twee krachten samen in en word onze onmisbare schakel tussen de websitebouwers en de klant.

Bekijk vacature

Baliemedewerker automarkt

Beverwijk / Part time

Ben jij klantvriendelijk, administratief sterk en secuur? En ben jij om 6 uur 's ochtends na een kopje koffie klaar om de hectiek in te gaan? Dan zoeken wij jou als collega op de automarkt in Beverwijk!

Bekijk vacature

Medewerker Klantsupport Automotive

Amsterdam / Full time (gewenst)

Vind je het leuk om veel contact met (internationale) klanten te hebben? Ben je administratief sterk en service gericht? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Bekijk vacature

Ontvang een Job Alert als jouw droombaan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale droombaan? Krijg een automatisch een Job Alert als jouw droombaan online is gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert