Informatietechnologie

ICT is de technische motor van VWE

Ons technisch team is het IT-team. VWE is een data én IT organisatie!
Zowel in beheer als in ontwikkeling houden deze techneuten de technologische dienstverlening en innovatie van VWE op eenzame hoogte richting onze klanten.

Bekijk hier alle beschikbare vacatures

Wil je mee doen?

De IT-afdeling bestaat uit DevOps-medewerkers die allerlei rollen kunnen hebben in hun team (denk aan het ontwikkelen, testen, informatie analyse doen, DBA werkzaamheden).
Kijk of er een vacature voor jou bij is. Is dit nog niet het geval? Activeer jouw persoonlijke VWE-job alert en we houden je real time op de hoogte.

Ik wil een VWE-job alert!

Agile, Scrum, Cloud

Bekijk onze recente vacatures

Applicatiebeheerder Microsoft CRM/Navision

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Verbind  jij de werelden van business en IT met elkaar? Ben je zowel technisch als functioneel sterk onderlegd en zit continue verbeteren in jouw bloed? Dan is deze vacature jou op je lijf geschreven!

Bekijk vacature

Database Administrator (DBA)

Heerhugowaard / Full time

VWE Automotive is dé data autoriteit in de automotive branche. Ben jij een SQL Server specialist? Voertuigdata is onze core business. Heeft het een kenteken? Dan hebben wij er verstand van. Onze DBA’ers spelen hierin een belangrijke rol, met focus op de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van het datalandschap.

Bekijk vacature

Medewerker ICT Servicedesk en Incidentenbeheer

Heerhugowaard / Full time

Windows 10, Office 365, SharePoint en telefonie; jij weet je weg er wel in te vinden. Help jij graag anderen met hun vragen en leg jij gewoon nog een keer uit hoe het werkt? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Bekijk vacature

Business Intelligence Specialist (BI Specialist)

Heerhugowaard / Full time

Ben jij de BI Specialist die helpt meebouwen aan de overgang naar ons centrale datawarehouse? Ga jij de uitdaging aan om in een complexe omgeving zaken eenvoudig te laten lijken en kijk jij altijd hoe zaken beter kunnen? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Back End .Net Ontwikkelaar

Heerhugowaard / Full time

Hebben API’s, Visual Studio, .Net en C# geen geheimen voor je? Heb je ervaring met geautomatiseerd testen? We geven je graag de mogelijkheid hier binnen VWE verder vorm aan te geven!

Bekijk vacature

Ontvang een Job Alert als jouw droombaan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale droombaan? Krijg een automatisch een Job Alert als jouw droombaan online is gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert