Informatietechnologie

ICT is de technische motor van VWE

Ons technisch team is het IT-team. VWE is een data én IT organisatie!
Zowel in beheer als in ontwikkeling houden deze techneuten de technologische dienstverlening en innovatie van VWE op eenzame hoogte richting onze klanten.

Bekijk hier alle beschikbare vacatures

Wil je mee doen?

De IT-afdeling bestaat uit DevOps-medewerkers die allerlei rollen kunnen hebben in hun team (denk aan het ontwikkelen, testen, informatie analyse doen, DBA werkzaamheden).
Kijk of er een vacature voor jou bij is. Is dit nog niet het geval? Activeer jouw persoonlijke VWE-job alert en we houden je real time op de hoogte.

Ik wil een VWE-job alert!

Agile, Scrum, Cloud

Bekijk onze recente vacatures

.NET Developer (C#, SQL, ASP.NET)

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Jij wordt er blij van om samen met het team de code te bouwen om de beste software op te leveren. Maak dan deel uit van ons ervaren IT ontwikkelteam en bouw nieuwe features voor onze klanten!

Bekijk vacature

Senior Systeembeheerder

Heerhugowaard / Full time

Jij wordt er blij van om voor een stabiele IT infrastructuur te zorgen. Je identificeert operationele verbeterpunten en implementeert wijzigingen op een gestructureerde wijze.

Bekijk vacature

.NET Developer (C#, VUE, SQL)

Heerhugowaard / Full time (gewenst)

Jij, als .NET Developer, geeft actief je mening in het development proces en zet jouw kennis in om ons platform verder uit te bouwen. Met ons Automotive Trade Center (ATC) brengt VWE, via een uniek online en onafhankelijk platform, (internationale) kopers en verkopers van personenauto’s samen. Wij ondersteunen daarmee onze klanten bij het complete aan- en verkoopproces.

Bekijk vacature

.NET Developer bij Finnik Amsterdam (C#, SQL, Azure)

Amsterdam / Full time (gewenst)

Jij wordt er blij van om te werken in een klein en ambitieus team. Jij krijgt energie van het verbeteren van onze mobile & web applicaties.

Bekijk vacature

Doe een open sollicitatie

Ben jij een ambitieuze werknemer? Doe nu een open sollicitatie. Druk op de onderstaande knop en start je open sollicitatie.

Doe een open sollicitatie

Ontvang een Job Alert als jouw droombaan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale droombaan? Krijg een automatisch een Job Alert als jouw droombaan online is gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert