Stagiaires (MBO/HBO/WO)

Stage lopen bij VWE? Dat kan!

Wij bieden MBO, HBO en WO stageplekken aan. Wij hebben een Noord-Hollandse no-nonsense bedrijfscultuur; korte lijnen, rechtstreekse en open communicatie zijn bij ons de standaard.

VWE als leerbedrijf, heeft een SBB erkenning voor stages en leerbanen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Wij bieden MBO stages aan voor: Applicatie- en media ontwikkelaar, Mediavormgever, Bedrijfsadministrateur, Financieel administratief medewerker en nog veel meer!

Lijkt het je leuk om bij VWE stage te lopen? Bekijk onderaan de pagina waar wij stagiaires voor zoeken!

MBO stagiair

Ben jij onze nieuwe HBO/ WO stagiair?

Als innovatief data bedrijf binnen Automotive biedt VWE een interessante leeromgeving voor HBO
en WO studenten. Of het nu gaat over commercie, informatietechnologie, data science of business support diensten, voor veel studierichtingen zijn intrigerende casussen te formuleren. Wij hebben een nauwe samenwerking met Hogescholen, zoals het geven van gastcolleges aan de Hogeschool Leiden. VWE als leerbedrijf, heeft een ELBHO erkenning voor stages voor het HBO.

Zie je onderaan deze pagina een stageplek die bij jou past of wil je meer weten over stage lopen bij VWE? Neem dan met ons contact op.

HBO/WO stagiair

Begeleiding van professionals

Op zoek naar een traineeship

Net je HBO of WO studie afgerond of sta je op het punt het af te ronden en op zoek naar je eerste baan? Bij VWE gaan we graag met je in gesprek om in je nieuwe job de juiste balans te vinden tussen leren en werken. Een trainee bij VWE krijgt de mogelijkheid om verschillende projecten uit te voeren en mee te denken op verschillende afdelingen. Daarnaast krijg je de kans op je verder te ontwikkelen en om te kijken naar welke functie goed bij je past. Bij VWE begint je loopbaan echt!

Traineeship

Bekijk onze recente vacatures

Doe een open sollicitatie

Ben jij een ambitieuze werknemer? Doe nu een open sollicitatie. Druk op de onderstaande knop en start je open sollicitatie.

Doe een open sollicitatie

Ontvang een Job Alert als jouw droombaan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale droombaan? Krijg een automatisch een Job Alert als jouw droombaan online is gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert