Ontzorgt de automotive branche!

Bekijk onze vacatures

Bijbaan: zaterdagkracht medewerker Klant Contact Center

Heerhugowaard / Part time

Zoek jij een (bij)baan voor de zaterdag, maar ook iets om je cv mee te verrijken? Ben je communicatief vaardig en in staat vlot mee te draaien met ons kleine zaterdagteam? Dan zoeken wij jou als medewerker Klant Contact Center!

Bekijk vacature

Sales Business Consultant

Heerhugowaard / Full time

Weet jij de vraag achter de vraag van onze klanten te achterhalen? Stel jij de juiste vragen om hun business écht te begrijpen? Ben jij degene die het professionele advies geeft én de deal sluit? Dan komen we graag met jou in gesprek voor de functie van Business Consultant!

Bekijk vacature

Marketing Communicatie Adviseur

Heerhugowaard / Full time

Wij zijn op zoek naar een energieke en gepassioneerde marketeer met ervaring op het gebied van B2B & B2C marketing en communicatie. Ben jij proactief, klant- en impact gedreven en een echte hands-on teamspeler dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Marketing en Communicatie Manager

Heerhugowaard / Full time

Ben jij een ambitieuze Marketing en Communicatie Manager met oog voor de vraag van de klant? Inspireer jij je team tot excellente performance en weet jij jouw visie om te zetten in behaalde resultaten? Dan is dit jouw baan!

Bekijk vacature

Incident manager

Heerhugowaard / Full time

Heb jij technische kennis in IT, ben je communicatief vaardig en daadkrachtig? Dan is de functie van Incident Manager iets voor jou. 

Bekijk vacature

Commercieel administratief medewerker

Heerhugowaard / Full time

Heb jij een passie voor auto’s en ga jij graag secuur te werk? Denk jij altijd vanuit de klant en zou jij jezelf als communicatief vaardig omschrijven? Dan hebben wij dé functie voor jou!

Bekijk vacature
  • Al meer dan 40 jaar dé autoriteit in voertuiginformatie
  • Meer dan 10.000 klanten
  • No nonsense werksfeer
  • Familiebedrijf in business-en consumermarkt
  • Volledig agile
  • En als bonus geen files!
Haarlem 25 min Heerhugowaard
Amsterdam 25 min Heerhugowaard
Almere 45 min Heerhugowaard
Utrecht 60 min Heerhugowaard
Bekijk hier alle vacatures van VWE

Recruiters & Headhunters STOP, VWE is 100% zelfvoorzienend

Bespaar je de moeite om contact met ons op te nemen! Je wordt steevast afgewimpeld door één van onze collega's. HR wil al haar tijd richten op onze mensen.

Ontvang een Job Alert als jouw ideale baan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale baan? Krijg automatisch een Job Alert als er passende vacatures voor jou online zijn gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert

Ambitieuze professionals voor de beste resultaten!

Van Data Science tot Customer Service; bij VWE zetten we een stap extra om onze klanten blij te maken. Dat kan alleen als de motor van het bedrijf in topconditie is. Bij VWE draait het om plezier in je werk, vitaliteit en saamhorigheid want met elkaar maken we het verschil.

Breng jij de extra power voor onze motor? Klik dan hier!

De motor van VWE

De weg
van VWE

Van autobedrijf naar automotive data provider!

Al meer dan 40 jaar is VWE dé autoriteit in de voertuigbranche. In deze vier decennia is VWE van een autobedrijf doorgegroeid tot de grootste RDW-provider en toonaangevende automotive data leverancier in Nederland.

Meer over ons weten? Klik hier!