Overslaan naar content

Onboarden bij VWE

Als de samenwerkingsovereenkomst is getekend starten wij met het voorbereiden van jouw komst. Wij vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is, zodat jij je welkom voelt bij VWE.  

tekenen

Ongeveer een week voor je eerste werkdag ontvang je van ons je eigen unieke onboardingprogramma digitaal. Het onboardingprogramma is volledig afgestemd op jouw rol, waarbij je gaat kennismaken met personen die voor jou belangrijk zijn binnen VWE. Zo leer je de organisatie kennen en de weg te vinden naar de juiste personen, systemen en middelen om je werk te kunnen doen. Ook zal je worden gekoppeld aan een buddy. Iemand die je vertelt waar je bijvoorbeeld lekker kunt lunchen in de pauze of uitlegt hoe je een vergaderruimte boekt.  

buddy

Iedere nieuwe VWE’er wordt voor de eerste werkdag voorgesteld op SharePoint. Dit is een manier om onze collega’s, ook van verschillende vestigingen, met elkaar te verbinden. Wat wij nog meer doen aan binding leer je snel genoeg als je gestart bent. Denk aan uitjes, teamactiviteiten of teamcoaching en het continu delen van successen.  

voorstellen

Na een succesvolle onboarding programma evalueren wij met jou de onboardingperiode. Deze is pas succesvol als jij de volgende uitspraken kunt doen: 

Ik weet mijn purpose bij VWE, dit is waar ik voor ga!

Ik voel me welkom en ben onderdeel van mijn team en VWE Automotive

Ik kan mijn werk zelfstandig doen op een manier waar ik mij goed bij voel

Ik voel me competent in wat ik doe én weet waar ik terecht kan als ik ergens hulp bij nodig heb