Zum Inhalt springen

Wat wij bieden 

Goed salaris  Ieder jaar onderzoeken we of ons salarishuis marktconform is. Natuurlijk passen we het salarishuis aan als dat nodig blijkt te zijn. We vinden het vanzelfsprekend om dit te doen, zodat jouw salaris beschermd blijft tegen inflatie. Elk jaar passen we doorgaans collectief een inflatiecorrectie toe en vieren we een bescheiden feestje wanneer we een deel van de winst gaan delen.

Goed marktconform salaris

Jaarlijkse collectieve inflatiecorrectie

Bij een goed resultaat delen we allemaal in de winst (winstdelingsregeling)

Tijd voor jezelf (en voor VWE)  Het goed en flexibel kunnen indelen van jouw (waardevolle) tijd tussen werk en privé is bevorderlijk voor jouw gezondheid, geluk en motivatie. Bij ons weet je hoe je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé, dankzij onze flexibele werktijden en hybride werkopties. Bovendien bieden wij zes extra verlofdagen bovenop de wettelijke 20 dagen. Als je parttime werkt, wordt het verlofsaldo naar rato aangepast. Als je op een bepaald moment meer vrije dagen nodig hebt, kun je deze in overleg met jouw team bij ons bijkopen. Bij VWE Automotive ben je vrij om onbegrensd op pad te gaan!

Flexibele werktijden 

20 + 6 + onbeperkt verlofuren kopen

Persoonlijke ontwikkeling  Als Tech-bedrijf is ontwikkelen voor ons een breed begrip. Als vakmens wil je je natuurlijk blijven ontwikkelen en je kennis en kunde up-to-date te houden. Ervaring(en) opdoen in een inspirerende omgeving vol met enthousiaste vakbroeders en -zusters die je graag helpen en (360o-) feedback geven. Met gave uitdagingen, maar ook met Tech Days, onbeperkt cursussen volgen op Pluralsight of trainingen op maat. Jouw buddy en drijfverencoach gaan je de eerste maanden helpen om met plezier succesvol aan de slag te gaan bij VWE Automotive. 

Tech Days, Pluralsight en 360o-feedback voor IT’ers

Buddy, drijfverencoach, individuele trainingen op maat …

Mobiliteit  VWE Automotive is de wereld van mobiliteit. Wij begrijpen het daarom als geen ander dat dit perfect geregeld moet zijn. Flexibel, eenvoudig én duurzaam. Stap je graag op de fiets? Maak dan gebruik van onze financieel aantrekkelijke fietsleaseregeling, maar je nieuwe fiets zeer voordelig kopen kan natuurlijk ook. Of ga je toch liever met de auto en kom je nu (nog) niet in aanmerking voor onze 100% duurzame leaseautoregeling, dan hebben we voor jou een mooie kortingscode afgesproken met de leasemaatschappij voor een private leaseauto op maat! En uiteraard compenseren we jou direct vanaf jouw voordeur voor je woon-werkverkeerkilometers.

100% duurzame leasewagenvloot voor functies die een auto van de zaak nodig hebben

Private leaseauto kortingscode

LeaseFiets van de zaak

Met aantrekkelijke korting en andere voordelen kopen van een Amslod-fiets

Van deur tot deur compensatie netto kilometervergoeding

Je ‘oude dag’ regelen  Niet het meest sexy onderwerp, maar wel érg belangrijk om alvast goed geregeld te hebben. Onder het motto “regeren is vooruitzien” is er voor jou een pensioenregeling afgesloten. Dat is dan lekker makkelijk geregeld én maandelijks dragen we daar een mooi bedrag aan bij. Wil je toch iets extra’s regelen voor je pensioen? Geen enkel probleem. We bieden jou een gratis gesprek met een onafhankelijke pensioendeskundige aan om je goed te laten adviseren over je toekomstige pensioen. 

Collectieve pensioenregeling en je eigen bijdrage deels betaald door VWE 

Gratis pensioenadviesgesprek voor jouw toekomstige oudedagsvoorziening