Overslaan naar content

Commercieel directeur

Hybride
  • Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
€ 130.000 - € 150.000 per jaarSales

Functieomschrijving

Heerhugowaard | 38 uur | €130.000 tot 150.000

Jouw opdracht

Het is jouw opdracht als Commercieel Directeur om het marketing- en sales team verder te professionaliseren en te verbinden en zo te zorgen voor groei van de business. Je creëert samen met je team en de propositiemanagers cross- en upsell mogelijkheden tussen de bestaande VWE-platformen.


Na 1 jaar heb jij een commercieel plan opgezet en maak je de conversie richting uitvoering en resultaat om zo de bredere dienstverlening bij klanten uit te dragen. Je positieve impact op de commerciële slagkracht van VWE wordt duidelijk zichtbaar in meetbare resultaten. Zo breng je VWE naar 'The Next Level' en draag je bij aan de groeiambitie!

Ambitie

VWE is al meer dan 30 jaar dé RDW-provider en zakelijk dienstverlener voor de autobranche en adviseert en ondersteunt autobedrijven in al hun bedrijfsprocessen zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteit. Als specialist levert zij online tools, export- en remarketingdienstverlening, marktcijfers en voertuiginformatie en vervult ze ook een kennisrol op gebied van wet- en regelgeving.


Haar ambitie? VWE wil haar rol als marktleider in data en data gedreven services voor de automobielindustrie zowel nationaal als internationaal verder uitbouwen en de verschillende VWE-platformen samen bundelen. Dit moet leiden tot een omzetverdubbeling binnen 3 tot 5 jaar.


"Breng jij onze sales en marketing organisatie naar The Next Level? Welkom in ons team!"
-Piet Renses CEO

Cultuur

Ondernemerschap en passie voor de autobranche, dat is wat de bedrijfscultuur van VWE kenmerkt! Werknemers genieten van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, wat bijdraagt aan een dynamische, stimulerende, maar ook resultaatgerichte werkomgeving. De activiteitencommissie (Club VWE) zorgt er dan ook voor dat resultaten worden gevierd.

Groei

Je start in een dynamische rol waarin je direct invloed hebt op de resultaten en strategie van VWE. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de internationalisatie van het bedrijf en krijgt de vrijheid om de commerciële koers vorm te geven.

Voorwaarden

Bij VWE geniet je van een uitstekend salaris, samen met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw werk-privé balans wordt gerespecteerd, en je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. Ontdek een werkomgeving waar groei en succes hand in hand gaan!

Vereisten

  • Eigenaarschap
  • Verbinder
  • Strategische input
  • Commercieel leider
  • Waardecreatie


Disclaimer

De werving en selectie voor deze positie wordt uitgevoerd door een extern bureau. Alle sollicitaties en correspondentie met betrekking tot deze vacature zullen worden afgehandeld door het betreffende bureau. Eventuele vragen of verzoeken om aanvullende informatie dienen direct aan het externe bureau te worden gericht. Zie link voor de oorspronkelijke vacature: https://www.velde.nl/vacatures/commercieel-directeur-vwe-automotive-VWE241-management

of

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct op de openstaande functie! Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel of stuur gewoon een Whatsapp naar onze Recruiter Jorrit.

Next steps solliciteren? 

Laat Jorrit weten dat je interesse hebt

Bel, app of mail even.

Ontmoeten

Er volgt een eerste kennismaking met de leidinggevende. Dit gesprek kan naar wens worden georganiseerd. Op kantoor of via Microsoft Teams. 

Casus en ontmoet een directe collega

Verloopt de kennismaking goed? Dan volgt er een 2e gesprek met een directe collega uit het team. Voor IT-functies combineren we dit gesprek met het bespreken van een casus uit de praktijk.

Aanbod en van start:

Zijn zowel jij als wij enthousiast over beide gesprekken? Dan volgt een mooi aanbod en een hartelijk welkom bij VWE Automotive als collega. Te beginnen met een mooi onboardingprogramma. 

Hoe werkt de onboarding

Alvast een inkijkje in je eerste werkdagen bij VWE?

onboarding