Data en inzichten

Data is de brandstof van VWE

Ons Data Solutions & Insights team is de driver van VWE. Zowel in data en informatie als in voorspellende modellen. VWE is dé dataprovider in de automotive branche. Data experts helpen onze klanten aan data en inzichten om hun bedrijfsvoering te maximaliseren.

Bekijk hier alle beschikbare vacatures

Wil je mee doen?

Het Data Solutions & Insights team bestaat onder meer uit business intelligence specialisten, data scientists, technisch consultants en marktanalisten.
Kijk of jouw positie vacant is. Is dat nog niet het geval? Activeer jouw persoonlijke VWE-job alert en we houden je real time op de hoogte.

Ik wil een VWE-job alert!

Dé dataprovider in de automotive branche

Bekijk onze recente vacatures

Data Scientist

Amsterdam / Full time

Jij krijgt energie om data te modelleren? Om onze automotive klanten fantastische inzichten te geven aan de hand van data science? Om het maximale uit onze databron te halen met meer dan 10+ miljoen voertuigen waarvan meer dan 1.000 unieke kenmerken per voertuig? Dan kan dit je nieuwe baan zijn!

Bekijk vacature

Doe een open sollicitatie

Ben jij een ambitieuze werknemer? Doe nu een open sollicitatie. Druk op de onderstaande knop en start je open sollicitatie.

Doe een open sollicitatie

Ontvang een Job Alert als jouw droombaan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale droombaan? Krijg een automatisch een Job Alert als jouw droombaan online is gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert