Data en inzichten

Data is de brandstof van VWE

Ons Data Solutions & Insights team is de driver van VWE. Zowel in data en informatie als in voorspellende modellen. VWE is dé dataprovider in de automotive branche. Data experts helpen onze klanten aan data en inzichten om hun bedrijfsvoering te maximaliseren.

Bekijk hier alle beschikbare vacatures

Wil je mee doen?

Het Data Solutions & Insights team bestaat onder meer uit business intelligence specialisten, data scientists, technisch consultants en marktanalisten.
Kijk of jouw positie vacant is. Is dat nog niet het geval? Activeer jouw persoonlijke VWE-job alert en we houden je real time op de hoogte.

Ik wil een VWE-job alert!

Dé dataprovider in de automotive branche

Bekijk onze recente vacatures

Business Intelligence Specialist

Heerhugowaard / Full time

Ben jij de Business Intelligence Specialist (meewerkend voorman) die helpt meebouwen aan ons nieuwe centrale datawarehouse? Ga jij de uitdaging aan om in een complexe omgeving zaken eenvoudig te laten lijken en kijk jij altijd hoe zaken beter kunnen? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Doe een open sollicitatie

Ben jij een ambitieuze werknemer? Doe nu een open sollicitatie. Druk op de onderstaande knop en start je open sollicitatie.

Doe een open sollicitatie

Ontvang een Job Alert als jouw droombaan beschikbaar is

Op zoek naar jouw ideale droombaan? Krijg een automatisch een Job Alert als jouw droombaan online is gekomen. Schrijf je nu in!

Inschrijven Job Alert